Az ország sajtja

Az ország sajtja

A sajt felé vezető rögös út – a rögös túrón át vezet

A házilag elkészített trappista sajtig rövidebb-hosszabb tanulóidő után juthatunk el amatőrként. De ne csüggedjünk, a sajtkészítés korai szakaszában már sikeresek lehetünk – túró-ügyben… tovább >>

2019.08.25. sajtgasztronómia
No Comments

Házi túró – hogyan?

Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból

Legutóbbi bejegyzések

  • A nagy sajtbotrány! Milyen az igaz trappista?
  • A sajtok felvágásának kulisszatitkai
  • Kéksajt, szőlővel isteni, pezsgővel az igazi
  • Bátran kísérletezzünk az ízekkel avagy Sajtmustra a séfek szemével
  • 65 cm

Hírlevél

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    • 2020 február
    • 2020 január
    • 2019 október
    • 2019 szeptember
    • 2019 augusztus

    Kategóriák

    • Egyéb kategória
    • sajtgasztronómia
    • sztori

    Címkék

    65 cm Bodrogkeresztúr brutális sajt Bodrogkeresztúr comte Hegedűs Imre Cheese Lovers Hegedűs Imre Comté csicsörke Hegedűs Imre Hegedűs sajt lekvár Mikulov Orda ország sajtja paradicsom paraszt sajt Ficsor Árpád Quilquiña ricotta sajt sajt cseh parenyica comte mikulov sajtkészítő sajtmustra séf
    Köszönjük WordPress! | Sablon: Neblue Szerző: NEThemes.